Nieuws Kempen Taurix IT richt focus op non-profitsector

Taurix IT richt focus op non-profitsector

Taurix IT richt focus op non-profitsector

Taurus ITMeer nog dan vroeger richt Taurix IT uit Laakdal zijn focus op de ondersteuning van de non-profitsector. Zaakvoerder Guy Van Sanden kondigt een softwarepakket aan dat zowel geschikt is voor kleine vzw’s als grote organisaties. “Omdat het ontwikkeld is in Open Source, moeten de organisaties geen dure licenties betalen en kunnen ze hun financiële middelen steken in het doel waarvoor ze zijn opgericht”, zegt hij.

Van den Sanden kent de non-profitsector goed vanuit zijn eigen ervaring als vrijwilliger bij de MinderMobielenCentrale, bestuurslid van LETS Geel en lid van Sociaal Forum Kempen. “We hebben al een portefeuille in de non-profit, maar we willen ons daar nu sterker op gaan richten”, kondigt de zaakvoerder aan.

Totaalpakket
Hiervoor ontwikkelde hij een totaalpakket IT afgestemd op de behoeften van de sector. Het pakket omvat IT-infrastructuur voor interne communicatie (mail en intranet) en indien nodig ook een website en hosting. Door zijn ervaring als senior systeembeheerder en programmeur in de Open Source-wereld is hij vertrouwd met degelijke, betaalbare oplossingen op maat van elke organisatie of bedrijf. “In een tijd van besparingen kunnen de vzw’s en organisaties meer middelen over houden voor hun maatschappelijk doel.”

De zaakvoerder werkt samen met zijn echtgenote in het bedrijf en werkt op vaste basis samen met vier freelance medewerkers. Het bedrijf is actief in heel Vlaanderen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer