Nieuws Kempen Tervi’s start sloopwerken van oude conservenfabriek

Tervi’s start sloopwerken van oude conservenfabriek

Tervi’s start sloopwerken van oude conservenfabriek

Projectontwikkelaar Tervia’s (Westmeerbeek) startte op 2 oktober met de afbraakwerken van de oude conservenfabriek van Bonduelle in Westmeerbeek. Eerder dit jaar, en exact drie jaar na de sluiting van de vestiging, kondigde Tervia’s al de start van de ontginning van de site aan.

Johan Van Loo, zaakvoerder van Tervia’s, gelooft in de economische mogelijkheden in de regio. „Met dit project realiseren we nieuwe tewerkstellingsmogelijkheden, nieuwe investeringsmogelijkheden voor kleine en middelgrote bedrijven en een nieuwe toekomst voor de leegstaande site.”

Momenteel loopt er een Ruimtelijk UitvoeringsPlan (RUP) om op de site een economisch en sociaal verantwoorde mix te kunnen realiseren met mogelijkheden voor KMO, industrie en retail.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer