Nieuws Kempen The Business Assistant gaat samen met Square1Translations

The Business Assistant gaat samen met Square1Translations

The Business Assistant gaat samen met Square1Translations

LILLE/BERINGEN – The Business Assistant uit Lille, dat online secretariaatsondersteuning aanbiedt, maakt binnenkort deel uit van vertaalbureau Square1Translations in Beringen. De twee bedrijven hebben besloten om samen verder te gaan om op die manier een totaalpakket aan services te kunnen bieden.

Vanaf 1 oktober worden de krachten van Square1Translations en The Business Assistant gebundeld. Beide teams gaan nauw samenwerken om klanten een totaalpakket kunnen bieden van gespecialiseerde vertalingen, copywriting, dictaten, ondertiteling, telefonie, agendabeheer,  detachering en dergelijke meer.

“De gesprekken hiervoor zijn gestart begin dit jaar, nog voor de coronacrisis”, vertelt Ine Hermans van Square1Translations. “Ik onderneem graag, mijn vertaalbureau loopt goed. Tegelijk was ik wel op zoek naar nog nieuwe activiteiten om mijn toekomst als ondernemer zoveel mogelijk te garanderen. Via een gemeenschappelijke kennis ben ik dan in contact gekomen met Nancy van The Business Assistant.”

Beide bedrijven gaan met mekaar in overleg en willen graag samenwerken. Door de komst van de coronapandemie worden een aantal gesprekken wel opgeschort. In de zomer komt alles in een stroomversnelling.

“The Business Assistant heeft ons opnieuw gecontacteerd en daar is uiteindelijk dit akkoord uit gekomen”, vertelt Ine Hermans. “We vullen elkaar goed aan. The Business Assistant deed al vertalingen, maar kan die activiteit nu versterken. Tegelijk zijn zij gespecialiseerd in diensten voor de medische en juridische sector. Ook ik deed al veel juridische vertalingen en sinds corona is er ook veel vraag bijgekomen naar medische vertalingen.”

Beide bedrijven behouden hun naam, omdat ze elk al een goede reputatie genieten. Samen tellen ze nu 9 medewerkers. Wellicht komen er daar heel binnenkort nog bij.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.