Nieuws Kempen The Interior Club verzamelt interieurexperts op initiatief van Texture Painting

The Interior Club verzamelt interieurexperts op initiatief van Texture Painting

The Interior Club verzamelt interieurexperts op initiatief van Texture Painting

TURNHOUT – Texture Painting, interieur, decoratie en schilderspecialist uit Turnhout, lanceert ‘The Interior Club’, een partnership-platform dat als doel heeft om klanten totaal te ontzorgen. Volgens Texture Painting is The Interior Club een plek waar creativiteit en exclusiviteit elkaar ontmoeten.

“The Interior Club is een overkoepelend platform dat interieurpartners met eenzelfde visie en servicelevel samenbrengt”, aldus Ronny Wuyts, bestuurder van Texture Painting. “We nemen dit initiatief omdat we willen gaan voor de totaalontzorging van de klant en architect.” De partners van The Interior Club hebben in principe dezelfde soort klanten: particulieren en bedrijven die bouw- of renovatieplannen hebben en die op zoek zijn naar vakmanschap. “Klanten die bij Texture Painting over de vloer komen, zoeken naast onze eigen producten ook andere interieurpartners en hun expertises. Daarom vullen we elkaar vanaf nu structureel aan.” aldus Ronny.

Gezamenlijk label

Texture Painting heeft de handen al in elkaar geslagen met verscheidene aanvullende interieurexperts. De Waal residentieel schilderwerk, Intens interieur en smeedwerk, Alphenberg leer, Orac Decor en Nathalie Dewez designs maken al deel uit van deze groep. “The Interior Club is ontstaan als het label dat ons samenbrengt”, vertelt Ronny Wuyts. “Het wordt gebruikt bij de communicatie van gezamenlijke initiatieven die we opzetten.”

Inspiratieavonden

Het eerste concrete initiatief van The Interior Club wordt een reeks van 4 exclusieve avonden in de vernieuwde showroom van Texture Painting in Turnhout. “We creëren een experience center waar onze partners de ruimte krijgen om zichzelf op een buitengewone manier aan de bezoekers voor te stellen,” vertelt Ronny Wuyts. “Elke partner heeft zijn of haar expertise geïntegreerd in onze nieuwe toonzaal.” Texture Painting organiseert zelf workshops in de nieuwe toonzaal, die trouwens ook volledig virtueel te bezoeken is. Voor de eerste 4 exclusieve avonden van The Interior Club in november zijn (internationale) interieurarchitecten uitgenodigd met als doel hen te inspireren en hen mee te nemen in de nieuwste trends van de verschillende afwerkingstechnieken bij alle partners. Er is culinaire begeleiding door lady chef Oi van O’Cuisine.

Toekomst

Het twaalfjarige Texture Painting, opgericht door Ronny Wuyts, kan sinds begin dit jaar rekenen op de versterking van Bob Schmeitz. Beide ondernemers bundelden de krachten voor de verdere uitbouw van Texture Painting.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.