Nieuws Kempen The ROC helpt bedrijven bij hun heropstart

The ROC helpt bedrijven bij hun heropstart

The ROC helpt bedrijven bij hun heropstart

NIJLEN – The ROC, een bedrijf gespecialiseerd in events en congressen in binnen- en buitenland, wil de heropstart van bedrijven vergemakkelijken met het initiatief ‘Back To Work Safely’.

Nu steeds meer bedrijven hun werkzaamheden gaan hervatten, realiseren velen zich dat we ons in een nieuwe economie bevinden. De veiligheid van werknemers en bezoekers garanderen is nu prioritair. “We gaan nog niet direct naar een business as usual situatie”, zegt Erwin Dielens, zaakvoerder van The ROC. “Het is geen geheim dat de economie heftig door elkaar is geschud, maar wat vooral opvalt zijn de positieve projecten.

Erwin Dielens

België zit vol met creatieve breinen en die zijn heel snel aan de slag gegaan met fantastisch mooie initiatieven. Met velen van hen hebben we reeds lang een professionele band. “

Back to Work Safely wil het grote verzamelpunt zijn van al deze initiatieven. Het contactpunt voor elke heropstartende organisatie. Samen de behoeftes analyseren, plan van aanpak bepalen, en zorgen dat alles tegen de deadline gerealiseerd wordt. “Eigenlijk is dit wat we bij elk event of elke productie doen, luisteren naar de noden, en de klant werk en zorgen uit handen nemen.”

‘Back To Work Safely’ wil de one stop shop zijn waar je terecht kan voor alles wat bij een heropstart belangrijk is. Back to work-pakketten, desinfectie oplossingen, preventieschermen, instructievideo’s, videoconference oplossingen en zelfs online meetings en events.

“Ook winkels, scholen, rust- en verzorgingscentra en andere openbare ruimtes behoren tot onze doelgroep.  We speuren nog dagdagelijks naar nieuwe initiatieven die de veiligheid kunnen garanderen en nieuwe leveranciers zijn ook nog zeker welkom”, besluit Erwin.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer