Nieuws Kempen Tielense ijsjes in kleedkamers Rode Duivels

Tielense ijsjes in kleedkamers Rode Duivels

Tielense ijsjes in kleedkamers Rode Duivels

Roomijsproducent IJsboerke lanceert een driekleurig ijsje in het kader van het EK Voetbal dat in juni van start gaat. Al drie jaar lang is IJsboerke partner van de Koninklijke Belgische Voetbalbond. Jef Segers, commercieel manager bij IJsboerke, is erg blij met het partnerschap: “Als echte Belgische ijsfabrikant zijn we bij IJsboerke zeer enthousiast over de vernieuwing van onze samenwerking met de KBVB. We zijn trots om als Official Ice Cream Partner van de Belgian Red Devils en nu ook van de Belgian Red Flames te mogen fungeren.

 

De Tricolore is een vruchtenijsje in de nationale driekleur, en met drie smaken. “Het zwart is colasmaak, op basis van appelsap, het gele is citroen en het rode deel is aardbei”, vertelt Jef Segers. “Het ijsje is ontwikkeld in Tielen door de NPD (New Product Development)-afdeling. Het is echt een Kempisch product: hier ontwikkeld en geproduceerd.”

In kiosken

“We zijn een Belgische ijsfabrikant. Het lokale aspect willen we graag benadrukken. We vereenzelvigen ons graag met andere partijen, en de Rode Duivels zijn natuurlijk een geweldig uithangbord. Voor de samenwerking met de Voetbalbond heb ik zelf contact met hen opgenomen, en zo zijn we toch al enkele jaren partner. We hebben ook nog andere Belgische partners, zoals Rombouts Koffie, Jules De Strooper, Studio 100 en Chocolade Jacques.”

Segers is heel blij dat IJsboerke de samenwerking heeft kunnen vernieuwen. De ijsje zullen beschikbaar zijn in de supermarkten. Ook zijn ze verkrijgbaar in kiosken, zoals bijvoorbeeld op de zeedijk.

En de spelers zelf?

“Tja, wij zijn officieel ijsjespartner van de Rode Duivels en de Red Flames. Dat betekent dat er zowel op de hoofdzetel van KBVB in Laken als op de het trainingscentrum van Tubeke een gepersonaliseerde en gevulde diepvriezer staat met de Kempische ijsjes. Na de training zullen ze misschien wel eens een ijsje nemen?”

 

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer