Nieuws Kempen Tien jaar partner op de Bosuil

Tien jaar partner op de Bosuil

Tien jaar partner op de Bosuil

Al tien jaar lang is Heylen Vastgoed voor de supporters van Royal Antwerp FC een vaste waarde op de shirts van hun favoriete ploeg. Dit tienjarige partnerschap wordt volgend weekend extra  in de verf gezet. Tijdens de match tegen Club Brugge zal het samenwerkingsjubileum gevierd worden.

De van origine Herentalse immospeler opende 15 vastgoedkantoren op 16 jaar tijd, waarvan zelfs 6 op amper twee jaar. Heylen Vastgoed is in een ruime regio, en intussen in drie provincies, een gekende vastgoedwaarde. Ook voor de supporters van Royal Antwerp FC is Heylen Vastgoed een vertrouwde naam. Rood en wit zijn bovendien, toevallig of niet de kleuren van zowel Antwerp als van Heylen Vastgoed.

De Bosuil is de thuis van de Antwerp-supporters en -spelers, en ook al tien jaar van  Heylen Vastgoed. Het vastgoedbedrijf helpt namelijk al tien jaar lang als trouwe sponsor mee bouwen aan een glorierijke toekomst voor Stamnummer 1. Het tienjarige partnership tussen RAFC en Heylen Vastgoed wordt komende zondag gevierd tijdens de wedstrijd tegen Club Brugge, waar Heylen Vastgoed matchsponsor is.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.