Nieuws Kempen Tijdelijk geen zondagmarkt in Heist-op-den-Berg. Maandagmarkt nog wel.

Tijdelijk geen zondagmarkt in Heist-op-den-Berg. Maandagmarkt nog wel.

Tijdelijk geen zondagmarkt in Heist-op-den-Berg. Maandagmarkt nog wel.

HEIST-OP-DEN-BERG – Heist-op-den-Berg annuleert tot en met 31 augustus alle publieke en private evenementen. Nadat bekend raakte dat wielerwedstrijd Heylen Vastgoed Heistse Pijl op zaterdag 1 augustus niet zal plaatsvinden, heeft het gemeentebestuur nu ook beslist om de zondagmarkt voorlopig niet te laten doorgaan. De maandagmarkt vormt een uitzondering op de regel.

“In het kader van de nieuwe federale maatregelen en de bijkomende maatregelen voor de provincie Antwerpen om de heropleving van het coronavirus af te remmen, besliste Lokaal Bestuur Heist-op-den-Berg op 28 juli om alle publieke en private evenementen af te gelasten tot en met 31 augustus”, laat het Heists gemeentebestuur weten. Dat betekent onder meer dat de wielerwedstrijd Heistse Pijl op 1 augustus niet zal plaatsvinden. De organisator krijgt de mogelijkheid om de koers naar een latere datum te verplaatsen. “Ook de Heistse zondagsmarkt kan tot eind augustus niet doorgaan. Eerder werden ook alle kermissen op het grondgebied van Heist-op-den-Berg geannuleerd”, deelt het lokaal bestuur mee.

De maandagmarkt, die een lokaler publiek trekt dan de zondagse markt, kan nog wel doorgaan. Dat zal gebeuren met alle vaste kramen verspreid over de gehele lengte van de Bergstraat, het Cultuurplein en enkele zijstraten. Zo is het mogelijk om kramen en bezoekers goed te spreiden.

Reageer op dit bericht

Sector

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer