Nieuws Kempen Tom Fransen geeft bij doorstart bouwondernemingen nieuwe naam

Tom Fransen geeft bij doorstart bouwondernemingen nieuwe naam

Tom Fransen geeft bij doorstart bouwondernemingen nieuwe naam

RAVELS/WEELDE – De doorstart die Tom Fransen voor ogen had met de overname van de failliete bedrijven CS Metaalconstructies, CS Aluconstructies en FW Bouw & Schrijnwerkerij is geslaagd. Tom Fransen: “We veranderden de bedrijfsnamen in CS Raamconstructies en CS Interieur. Nu ze ook elks twee gloednieuwe bedrijfswebsites hebben, komen we naar buiten.”

Net voor de zomervakantie sprak de handelsrechter het faillissement uit van CS Metaalconstructies, CS Aluconstructies en FW Bouw & Schrijnwerkerij uit Weelde. Tom Fransen nam de drie failliete bouwondernemingen over met de holding waarvan ook Fransen Bouwonderneming en FST Funderingstechnieken deel uitmaken, dat kon u toen lezen op Made in Kempen.

Tom Fransen: “Na een drietal maanden durven we met groot vertrouwen te spreken van een uiterst succesvolle doorstart. We werkten niet alleen de lopende orders af, we zijn inmiddels ook gestart met het uitvoeren van nieuwe opdrachten. De toekomst is, samen met de tewerkstelling, meer dan verzekerd.”

CS Raamconstructies en CS Interieur

De nieuwe bedrijfsstrategie omvat de keuze voor twee nieuwe bedrijfsnamen: CS Raamconstructies en CS Interieur, elk met een nieuwe herkenbare huisstijl. Dankzij het voorvoegsel CS zijn deze toch ook nog duidelijk verbonden met het verleden. “Net zoals bij Fransen Bouwonderneming en FST Funderingstechnieken spelen we het Kempense vakmanschap van onze medewerkers sterk uit. Daarnaast heeft elk bedrijf heeft zijn eigen marktgerichte aanpak, met eigen doelgroepen en eigen activiteiten”, stelt Tom Fransen.

CS Raamconstructies focust zich op het vervaardigen en plaatsen van aluminium ramen en deuren, aangevuld met stalen ramen en deuren en volledige glasgevels.

CS Interieur is specialist in de vervaardiging en plaatsing van brandwerende deuren. “Vooral wanneer deze binnendeuren aan specifieke eisen inzake brandresistentie, akoestische demping en inbraakresistentie moeten voldoen, komt deze specialisatie voluit tot zijn recht”, besluit Tom Fransen. “Daarnaast zijn we sterk in het maken van maatmeubilair en de verdere interieurinrichting. We mikken met CS Interieur op een specifiek marktsegment van scholen, ziekenhuizen, woonzorgcentra, sporthallen, politiekantoren, administratieve centra, … .”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.