Nieuws Kempen Toonzaal op nieuwe locatie voor Meeusen Motoren

Toonzaal op nieuwe locatie voor Meeusen Motoren

Toonzaal op nieuwe locatie voor Meeusen Motoren

Meeusen Motoren Meerhout is omgedoopt naar Meeusen Motoren Kempen. De BMW-garage voor motors verhuist naar een gloednieuwe toonzaal in Geel-Winkelomheide, en verlaat zijn oude stek in Meerhout. De toonzaal is dubbel zo groot dan de vorige.

Het motorenbedrijf van de familie Meeusen begint 2021 met een nieuwe start. In Geel-Winkelomheide opent het bedrijf een nieuwe toonzaal op het terrein van een voormalige plasticfabriek. Michiel Meeusen: “We zaten al samen met architecten en aannemers om de toonzaal in Meerhout te vernieuwen. Maar toen we zagen dat het terrein van Geel Plastics vrij kwam, was het snel beslist. We gingen een nieuwe garage op een nieuwe locatie bouwen.” Begin vorig jaar zijn de werken gestart. De nieuwe garage is niet alleen modern, maar ook milieuvriendelijk en energieneutraal. Energie haalt het bedrijf uit zon, wind en aardwarmte.

Uitbreiding aanbod

Door de verhuis is er plaats voor dubbel zo veel motoren. “En dat is nodig”, vertelt Michiel,” want BMW breidt zijn gamma aan motorfietsen elk jaar nog verder uit. Er is zo’n 2.000 m² aan showroom, een werkplaats, Classic atelier, motor-carwash, kledingshop, Heritage showroom en een magazijn op de nieuwe site.

Familiebedrijf

Meeusen Motoren is een Kempens familiebedrijf in hart en nieren. Vader Dirk nam het Dierckx Motoren in Meerhout over in 2004. Samen met zijn vrouw Karin bouwden ze het bedrijf verder uit. In 2014 maakten ze de stap naar Wijnegem, om daar een tweede vestiging te openen. Vandaag werken ook beide zonen mee in het bedrijf. Michiel werkt mee in Geel, en Simon in Wijnegem.

In de Kempense vestiging in Geel werken 4 mecaniciens, 1 receptionist, 1 verkoper en de familie Meeusen zelf.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.