Nieuws Kempen Top 25 voor Glow uit Geel

Top 25 voor Glow uit Geel

Top 25 voor Glow uit Geel

Ellen Leysen van Glow ontving een Sugar Achievement Award van Royx Pro. Hiermee behoort het Geelse schoonheidssalon tot de 25 beste suikersalons van België. Suikerontharing is een huidvriendelijk en veiliger alternatief voor hars of scheermesjes om overtollige haartjes te verwijderen.

 

 

 

“Nu de terrasjes lonken en het weer ‘blote-benen-weer’ gaat worden, gaan veel mensen aan het slag in hun badkamer met scheermesjes en ontharingsproducten”, zegt Ellen Leysen. “Maar een bezoekje aan een suikersalon is een beter en veiliger idee.” De suikerpasta wordt opgewarmd tot huidtemperatuur en aangebracht op de te ontharen zone. “De kleverige pasta neemt alle lichaamshaartjes pijnloos op. Het gaat om een 100% natuurlijk product.”

Ellen is trots op haar Suikeraward. “Het garandeert onze klanten dat je bij Glow in professionele handen bent met al je ongewenste haartjes. Tijdens de gedwongen coronasluiting van 7 maanden zag het team van Glow als een kans om zich bij te scholen en alles tot in de puntjes klaar te stomen voor een druk voorjaar.

Ellen kan je sinds 2019 vinden in de Dokter Van de Perrestraat in Geel. Samen met haar team biedt ze een waaier aan behandelingen aan, van klassieke gelaatsverzorgingen tot spraytanning en make-up.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.