Nieuws Kempen Topdesigner Yves Chung richt nieuw kantoor in van Heylen Vastgoed

Topdesigner Yves Chung richt nieuw kantoor in van Heylen Vastgoed

Topdesigner Yves Chung richt nieuw kantoor in van Heylen Vastgoed

GEEL — Vastgoedmakelaar Heylen Vastgoed – die dit jaar zijn vijftiende verjaardag viert – vergroot zijn slagkracht met de opening van een nieuw kantoor in Geel. Hiermee verhuist het kantoor naar een meer centrale locatie, namelijk op de Markt van Geel. Het nieuwe kantoor wordt geen doorsnee makelaarskantoor. Het is ingericht door niemand minder dan topdesigner Yves Chung van het Kempense Pellegrini Design, onder meer bekend uit TV-programma ‘Stukken van Mensen’.

Met de verhuizing naar een zichtbaarder en ruimer pand, centraal gelegen in Geel, kan de vastgoedmakelaar beter inspelen op de plaatselijke woningmarkt. Daarbij komen alle afdelingen van Heylen Vastgoed aan bod, met het beheer van huurpanden én de exclusieve panden van Heylen Exclusief. Het nieuwe kantoor zal 5 medewerkers tellen.

Uniek design

Alledaags is het kantoor niet, zo luidt het bij Heyelen. Voor het interieur werkte Heylen Vastgoed nauw samen met het Kempense ‘Pellegrini Design’. Zaakvoerder en topdesigner Yves Chung – onder meer bekend van het TV-programma ‘Stukken van mensen’ – nam de volledige inrichting van het kantoor voor zijn rekening.

“Voor het inrichten van dit kantoor kreeg ik ‘carte blanche’. Ik heb dus zelf het interieur gekozen en een voorstel gedaan aan Heylen Vastgoed”, vertelt Yves Chung, zaakvoerder van Pellegrini Design. “Ik ben te werk gegaan zoals ik een woning zou inrichten. We hebben gekozen om een huiselijke sfeer te creëren. Het is tenslotte een plaats waar mensen vaak op zoek gaan naar hun toekomstige woning, dus die huiselijke sfeer was zeker niet misplaatst.”

Vastgoedmakelaar Heylen heeft negen kantoren in de provincie Antwerpen, in Antwerpen-stad, Ekeren, Malle, Mechelen, Turnhout, Lier, Herentals, Heist-op-den-Berg en Geel. Heylen Vastgoed bestaat dit jaar vijftien jaar en richt zich naast de verkoop en verhuur van residentiële panden ook op nieuwbouwprojecten en exclusieve eigendommen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.