Nieuws Kempen Tormans start veldritploeg voor 20-jarig bestaan

Tormans start veldritploeg voor 20-jarig bestaan

Tormans start veldritploeg voor 20-jarig bestaan

GEEL – Het detacheringsbureau en erkend bureau voor werving en selectie, Tormans, heeft het afgelopen weekend feestelijk zijn 20-jarig bestaan gevierd. Dat gebeurde met sportief nieuws.

Op het feest kondigde stichter Jan Tormans aan dat de Tormans Group vanaf 1 januari 2020 start met een veldritploeg in samenwerking met Wanty You Cycling. Met het Tormans CX team wil Tormans in de eerste plaats haar naambekendheid in België en daarbuiten verhogen, maar ook genieten van het veldrijden. Het Tormans CX team verwelkomt 2 van de beste 10 veldrijders: Quinten Hermans en Corné Van Kessel.  De twee veldrijders zullen de komende drie jaar in de winter de kleuren van het Tormans CX team verdedigen. In de zomer zullen beide renners deelnemen aan het wegseizoen onder Wanty-Gobert met als nevensponsor Tormans.

20 jaar

In 1999 richtte Jan Tormans het bedrijf op. Ondertussen is het een toonaangevende speler in Projectsourcing en Werving en Selectie. Tormans is gespecialiseerd in technische- en engineeringprofielen. De roots van het bedrijf liggen in Geel, waar zich nog steeds de hoofdzetel bevindt. Daarnaast heeft het bedrijf ook vestigingen in Mechelen en Evergem (Gent) en mikt het op verdere expansie in België en ook daarbuiten. Tormans is een familiebedrijf en beschikt over 400 hoopopgeleide medewerkers en consultants die ondersteuning geven in en aan meer dan 150 bedrijven.

Matchmaking

Tormans specialiseert zich in bedrijfssectoren en technische domeinen waar de schaarste op de arbeidsmarkt het sterkst voelbaar is. In opdracht van de klanten zoekt Tormans voortdurend ingenieurs, technische bachelors, technici en ondersteunende medewerkers in diverse disciplines. Dit kan gebeuren op projectbasis of voor specifieke taken en opdrachten. Ook leidinggevende rollen of managementfuncties behoren tot de mogelijkheden.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.