Nieuws Kempen Transpalet-race voor invulling van 400 jobs bij logistiek bedrijf

Transpalet-race voor invulling van 400 jobs bij logistiek bedrijf

Transpalet-race voor invulling van 400 jobs bij logistiek bedrijf

Logistiek bedrijf Kuehne+Nagel gaat samen met HR-dienstverlener Tempo-Team voor komend najaar op zoek naar 400 extra uitzendkrachten voor de sites in Tessenderlo, Geel en Eindhout. Het job evenement zal niet alleen plaatsvinden in Tessenderlo, ook op de site van Kuehne+Nagel in Geel kunnen logistieke profielen kennismaken met het bedrijf, en dat op donderdag 19 augustus.

De expansie van Kuehne+Nagel is al een tijd volop aan de gang. In november 2020 opende het bedrijf nog het nieuwe distributiecentrum in Tessenderlo op de strategisch belangrijke verkeersas Antwerpen–Limburg en breidde het haar activiteiten in ons land aanzienlijk uit. Eerder dit jaar kondigde het bedrijf al aan 200 nieuwe jobs te creëren op de site in Tessenderlo. Hiervan werden er reeds 65 ingevuld. Vanaf midden augustus tot december komen er daar nog eens 200 bij over de drie sites heen.

“Ook tijdens de coronacrisis bleven we extra mensen aanwerven en in het najaar willen we nog een tandje bijsteken. De vraag naar logistieke profielen is groter dan het aanbod en om ook die schaarse profielen aan te trekken zetten we bij Kuehne+Nagel hard in op het omscholen en opleiden van geïnteresseerde kandidaten”, klinkt het bij Kris Monnens, HR directeur Kuehne+Nagel BeLux. “Ons duurzaam loopbaanbeleid gaat uit van een gedeelde verantwoordelijkheid tussen werknemer en werkgever. Mensen nemen het eigenaarschap op van hun loopbaan en de organisatie faciliteert. Samen zoeken we naar de juiste balans. We willen de medewerkers stimuleren om op zoek te gaan naar werk dat bij hen past.”

De schaarste op de arbeidsmarkt noodzaakt een creatieve aanpak om geschikte kandidaten aan te trekken. Nu solliciteren opnieuw fysiek kan, wilden Kuehne+Nagel en HR-dienstverlener Tempo-Team extra uitpakken met een speciaal voor de gelegenheid aangelegd ‘pick & pack’ raceparcours op het bedrijfsterrein. Zo kunnen kandidaten hun rijvaardigheid met de transpallet ineens tonen. Er volgt ook een interview met een Tempo-Team consultant en Kuehne+Nagel supervisor.

Het job evenement zal niet alleen plaatsvinden in Tessenderlo, ook op de site van Kuehne+Nagel in Geel kunnen logistieke profielen kennismaken met het bedrijf, en dat op donderdag 19 augustus.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer