Nieuws Kempen Transport Michiels neemt eerste van 12 nieuwe trekkers in gebruik

Transport Michiels neemt eerste van 12 nieuwe trekkers in gebruik

Transport Michiels neemt eerste van 12 nieuwe trekkers in gebruik

transport michielsBij Transport Michiels in Hulshout is de eerste nieuwe Renault-trekker van een reeks van twaalf in gebruik genomen. De overige worden tussen nu en eind februari geleverd via garage Van Hove uit Berlaar. “Het gaat deels om een vervanging, maar er zijn ook drie extra trekkers bij voor een nieuwe klant in Feluy. Dat zijn extra lage trekkers omdat er isolatie moet worden gestapeld tot 3 meter hoog”, legt zaakvoerder Boni Michiels uit.

Het wagenpark van Transport Michiels bestaat uit een 150-tal voertuigen. “Jaarlijks investeren we in 12 tot 15 nieuwe voertuigen”, legt Boni Michiels uit. “Het gaat om een investeringsbedrag van 1,4 tot 1,6 miljoen in ons rollend materieel. Dit jaar gaat het om 12 trekkers omdat er ook twee nieuwe kraanwagens bij zijn en die vergen een grotere investering. Verder zijn er nu nog twee nieuwe aanhangwagens in bestelling bij Van Hool voor een klant in Grobbendonk. Die worden tegen het einde van de maand geleverd.”

Marktleider
Transport Michiels houdt zich niet alleen bezig met transport maar verzorgt ook logistieke activiteiten voor zijn klanten. Zo stockeert het onder meer bakkersbloem voor een Nederlandse producent en dierenvoeding. “Voor personenliften zijn we marktleider in België”, weet de zaakvoerder. “Die halen we op in het buitenland, stockeren die, maken ze klaar voor de Belgische markt en brengen die naar de werven. We werken voor de grootste liftenleveranciers van het land.”

Alle activiteiten van Transport Michiels gebeuren vanuit Hulshout. “Wanneer we een bedrijf overnemen, verhuizen de activiteiten altijd naar hier”, zegt Boni Michiels. In september vorig jaar nam het bedrijf nog Matreco in Tildonk over.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer