Nieuws Kempen Trixxo Jobs opent kantoor in Turnhout

Trixxo Jobs opent kantoor in Turnhout

Trixxo Jobs opent kantoor in Turnhout

Trixxo Jobs, de uitzendtak van de Trixxo  Groep, opende pas een filiaal in Turnhout. Het is al het tweede nieuwe kantoor in de Kempen dit jaar.

Eerder opende er een Trixxo Jobs-filiaal in Herentals. Intussen zijn er 8 kantoren in de provincie Antwerpen, en 33 over heel België.

Groeiende omzet

Trixxo Groep is een snelgroeiend bedrijf met 2 takken: Trixxo Jobs in uitzendwerk en Trixxo Dienstencheques in huishoudhulp. Het bedrijf is opgericht door de Limburgse ondernemer Luc Jeurissen. Het hoofdkantoor zit in Hoeselt.

Trixxo Jobs groeide niet alleen in kantoorruimte, maar ook qua omzet. “Vorig jaar draaiden we 64 miljoen euro omzet, en dit jaar stellen we 100 miljoen voorop. En ja, we zitten op schema”, vertelt Frank Vliegen, ceo van Trixxo Jobs.

Personeel bij kmo’s

Vliegen verklaart de groei door de ondernemerszin van de medewerkers. “Onze eigen mensen vechten voor hun klanten en kandidaat-uitzendkrachten. We hebben allemaal ondernemers in dienst, zonder het zelfstandige statuut.”

“Wij plaatsen niet zomaar 500 mensen met grote bedrijven. We plaatsen liever 2 tot 5 mensen bij een kmo. Dit is een andere en persoonlijkere benadering van het uitzendwerk.

Petrochemie

Trixxo Jobs raakt meer en mee gekend voor de technische arbeidersprofielen. Die maken 80% van onze omzet uit. “We werken ook met niches. Onze tak Contruxx houdt zich bezig met bouwprofielen. Onze afdeling Call heeft ongeveer 200 contacttracers onder contract staan, in het kader van de coronamaatregelen.”

Voor Safety zijn we marktleider in België en Nederland. We zoeken constant brand- en veiligheidswachten in de petrochemische sector. We gaan hiervoor 160 mensen van a tot z opleiden.”

 

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.