Nieuws Kempen Tuinarchitectuur Wim Verrezen wil van tuinkantoor nieuwe trend maken

Tuinarchitectuur Wim Verrezen wil van tuinkantoor nieuwe trend maken

Tuinarchitectuur Wim Verrezen wil van tuinkantoor nieuwe trend maken

WESTERLO – Thuiswerken kan ook tuinwerken zijn, dat stelt alvast Tuinarchitectuur Wim Verrezen uit Westerlo. Het bedrijf gaat van start met een nieuw concept, namelijk tuinkantoren.

De tuinkantoren zijn in feite een variant, of pientere aanpassing, van de bestaande buitenpaviljoenen die Verrezen al aanbiedt. “De functie van zo’n paviljoen kan verschillend zijn”, stelt Wim Verrezen. “En mensen kunnen zelf kiezen hoe ze omgaan met thuiswerken.”

Verrezen biedt de tuinkantoren zoveel mogelijk aan als plug-in methode. Het gebouw wordt helemaal voorbereid, zodat het kant en klaar op de werf bij de klant kan geleverd worden.

“Het voordeel is dat klanten maar 1 aanspreekpunt nodig hebben voor alles wat er bij komt kijken van elektrische aansluitingen, riolering en dergelijke meer. Eenmaal het bijgebouw er staat, kan het in de loop der tijd nog van functie veranderen. Misschien hoeft het niet het hele jaar door een thuiskantoor te zijn.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer