Nieuws Kempen Turnhoutse accountants verwerven tweede vestiging

Turnhoutse accountants verwerven tweede vestiging

Turnhoutse accountants verwerven tweede vestiging

Het Turnhoutse accountants- en advieskantoor Lambregts & Robben heeft vanaf nu een tweede vestiging. Het bedrijf van Jan Lambregts en zijn vennoot Filip Robben heeft het kantoor van Ekwadraat in Oud-Turnhout overgenomen. De 7 medewerkers van het kantoor blijven op post in Oud-Turnhout, zij het onder een nieuwe naam. Eigenares Els Schenkels blijft op de achtergrond nog een tijdje beschikbaar om een vlotte overgang van de dossiers te garanderen.

 

“De besprekingen tussen onze kantoren waren al even aan de gang. Het was voor ons kantoor een opportuniteit waar we met plezier op zijn ingegaan”, aldus Filip. “Ekwadraat is een gerespecteerd kantoor met 7 medewerkers dat al een twintigtal jaar ervaring heeft. De eigenares was nu op zoek naar een overnemer, en beide partijen voelden zich er goed bij.”  Door de overname zullen zo’n 300 klanten voortaan door Lambregts & Robben bijgestaan worden.

De vorige eigenares Els Schenkels blijft voor de overnemers op de achtergrond beschikbaar om de vlotte overgang van alle dossiers te garanderen. Ze zal geen actieve rol meer opnemen. “We hebben een mailing uitgestuurd naar onze klanten en de klanten van Ekwadraat om hen op de hoogte te brengen van de overname”, zegt Jan nog. “We willen hen laten weten dat ze op hun beide oren kunnen slapen, dat de mensen van Ekwadraat aan boord blijven en dat de locatie behouden blijft. Dus op dat vlak verandert er voor hen niet veel. De continuïteit is gegarandeerd.”

“We willen zeker nog een dankjewel aan Els richten. We willen haar danken voor deze opportuniteit en voor het vertrouwen om haar levenswerk verder te mogen zetten”, besluit Filip.

Pas vierde Lambregts & Robben nog zijn 25ste verjaardag. Lees hier meer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.