Nieuws Kempen Turnhoutse kaviaar en Turnhoutse bieren op Made in Kempen Live

Turnhoutse kaviaar en Turnhoutse bieren op Made in Kempen Live

Turnhoutse kaviaar en Turnhoutse bieren op Made in Kempen Live

Foto: Royal Belgian Caviar

Foto: Royal Belgian Caviar

Made in Kempen Live op donderdag 19 november bij CAC Mercedes-Benz in Turnhout belooft een topeditie te worden. Op dit moment zijn er bijna 300 ondernemers ingeschreven, wat betekent dat het event bijna is uitverkocht. Wie er nog bij wil zijn, haast zich.

Het seminarie en netwerkevent staat in het teken van innovatie met sprekers als Kurt Peys (Innovatiecentrum), Luc Thys (Soudal), Christ’l Joris (ETAP) en Tom Aelbrecht (Janssen Pharmaceutica). Comedian Steven Gabriels zorgt voor de grappige noot tussendoor. Naar inspirerende verhalen luisteren is één deel van het verhaal, netwerken met ondernemers het andere. En dat kan bij allerlei lekkers. Exclusief kan je proeven van de Royal Belgian Caviar van het Turnhoutse Aqua Bio en daarbij wordt champagne à volonté geschonken. Ben je een bierliefhebber, probeer dan de Turnhoutse bieren Koekedam, Schuppenaas en Kleveretien van de gloednieuwe brouwerij Het Nest.

Optimaal online
TowerEye uit Gierle zorgt via een wifi-netwerk waardoor je permanent online kan blijven. Elke deelnemer krijgt een unieke login code waarmee een optimale internetverbinding is gegarandeerd. Via de hashtag #madeinkempenlive toon je dat je deel uitmaakt van deze community in de Kempen. Alle tweets die worden verstuurd met deze hashtag, komen op het Twitterscherm in de receptieruimte.

Inschrijven kan nog via deze link en dat doe je best zo snel mogelijk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer