Nieuws Kempen Turnhoutse startup toont zich op grootste speelgoedbeurs van Europa

Turnhoutse startup toont zich op grootste speelgoedbeurs van Europa

Turnhoutse startup toont zich op grootste speelgoedbeurs van Europa

TURNHOUT- Hop Up, dat ontwikkeld en uitgetest werd onder de vleugels van Blenders, toont zich deze week op de grootste speelgoedbeurs van Europa. Deze Spielwarenmesse in Neurenberg lijkt voor Hop Up de springplank naar de wereld te worden.

Vier jaar geleden ontwikkelde Blenders vzw uit Turnhout een initiatief om opnieuw ruimte te maken voor vrij spel van kinderen en dat met name in opvanginitiatieven en scholen. De grootse modulaire speelelementen van Hop Up geven kinderen de kans om de touwtjes in handen te nemen en hun eigen vrij spel vorm te geven. Hop Up is bovendien een Pop Up speelconcept en kan dus overal ingezet worden.

Spielwarenmesse

Hop Up groeide de voorbije jaren uit tot een onafhankelijke businessunit die stap voor stap de markt in Vlaanderen en Nederland verovert. Van 1 tot 5 februari staat Hop Up tussen de meer dan 2.000 standhouders op de grootste speelgoedbeurs van Europa. Die aanwezigheid op de Spielwarenmesse in Neurenberg zorgt er wellicht voor dat de Kempense startup de internationale vleugels kan spreiden want er was al meteen interesse uit Hongkong, Zuid-Afrika en Canada.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.