Nieuws Kempen Tweede bootcamp Heylen Vastgoed van start gegaan

Tweede bootcamp Heylen Vastgoed van start gegaan

Tweede bootcamp Heylen Vastgoed van start gegaan

Na het succes van het eerste bootcamp in september van vorig jaar zijn er vandaag opnieuw 14 kandidaten gestart aan een betaalde opleiding van drie weken waarin zij klaargestoomd worden voor een job in de vastgoedsector. Als ze hierin slagen kunnen ze nadien meteen aan de slag bij Heylen Vastgoed.

Over de ‘war for talent’ is er ondertussen al heel veel gezegd en geschreven. Heel wat bedrijven zijn massaal op zoek naar extra werkkrachten en gaan op zoek naar allerlei manieren om goede kandidaten binnen te halen. Ook Heylen Vastgoed – één van de snelst groeiende vastgoedmakelaars in Vlaanderen – is blijvend op zoek naar nieuwe medewerkers voor de verdere uitbouw van hun netwerk, met onder meer een nieuw kantoor in Antwerpen en binnenkort ook een zeventiende vestiging in Kalmthout.

Om de vacatures te helpen invullen, dacht Heylen Vastgoed ‘out of the box’ en organiseert na het succes van de vorige editie voor de tweede keer een drie weken durende bootcamp die de deelnemers in sneltreinvaart moet klaarstomen voor een job in de vastgoedsector. Deze keer gaat het bootcamp door in de eigen Heylen Vastgoed Hub, waar ook de Academy van de makelaar gevestigd is.

“Ook nu was de oproep naar deelnemers voor het bootcamp een succes. We kregen de afgelopen weken bijna 300 inschrijvingen binnen. Allemaal mensen met uiterst diverse profielen die in drie weken de switch willen maken naar de vastgoedsector en bereid zijn om hiervoor een intensieve theoretische en praktische training te volgen. Na een grondige screening zijn vandaag uiteindelijk 14 deelnemers gestart aan de bootcamp.” Yves Vervliet, Sales Manager Heylen Vastgoed.

Saartje Cuyvers, die deelnam aan het eerste bootcamp, is ondertussen al meer dan 3 maanden aan de slag bij de vastgoedmakelaar. “Voor mijn deelname aan het bootcamp was ik enkele jaren aan de slag in de uitzendsector. De vastgoedsector sprak me al even aan, maar de stap zetten bleek toch niet zo eenvoudig. Tot ik de aankondiging van deze betaalde opleiding zag. In die drie weken werden we echt ondergedompeld in de vastgoedwereld en kregen we ook een echt teamgevoel. Na een succesvolle bootcamp kon ik aan de slag in het kantoor in Lommel. Ik heb het mij nog geen seconde beklaagd!”

Tijdens de bootcamp worden de kandidaten drie weken lang van kop tot teen ondergedompeld in de vastgoedwereld. Ze krijgen les van de beste makelaars, juridische experten, salesmanager en zelfs notarissen. Ze leren alle ins en outs van de vastgoedwereld van de besten en dat aan een sneltempo. Aan het einde van het bootcamp is er een theoretisch en praktisch examen voorzien, waarna geslaagde kandidaten direct kunnen starten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.