LET’S CONNECT DICAR De eerste editie van Let's Connect Kempen ging door bij Dicar in Geel

Tweede editie Let’s Connect in businessclub van KVC Westerlo

Club 2024, de businessclub van KVC Westerlo, vormt op 12 oktober het decor voor de tweede editie van Let’s Connect Kempen. Het netwerkevent ontvangt als centrale gast Jacques Vermeire.

Na de succesvolle eerste editie van Let’s Connect Kempen bij Dicar in Geel zal het volgende netwerkevent op 12 oktober doorgaan in het voetbalstadion van KVC Westerlo, meer bepaald in Club 2024, de businessclub van de eersteklasser.

Let’s Connect Kempen ontvangt als centrale gast Jacques Vermeire, die zijn persoonlijk ondernemersverhaal komt brengen in een creatieve context. Hij bespreekt zijn omgang met bekendheid, zijn omgang met de media en met zichzelf als ‘product’. Naast deze gastspreker hebben de organisatoren voor alle deelnemers ook de nodige hapjes en drank van Kempense makelij voorzien en men kan uiteraard netwerken met de 150 aanwezige ondernemers.

De initiatiefnemers voor Let’s Connect Kempen zijn: Heidi Geukens (Cover’d verzekeringen), Catherine Van Houdt (KBC Bank), Koen Peeters (ACERTA Sociaal Secretariaat), Wim Geentjens (GECON Arbeidsveiligheid), Pieter Klingels (BE-LEGAL Advocaten), Jef Robert (ACROG Boekhouding), Carlo Van Tichelen (Phobos & Actor Marketing), Jan Van Loock (Netropolix ICT), Jo Verhofstadt (IMMO VL), Carl Van Dyck (UNIZO), Yves Geboers (GEBO Boringen) en Philippe Colson (ATLAS notarissen).

Let’s Connect Kempen wil een exclusief netwerkevent aanbieden aan de deelnemers. Wilt u er ook bij zijn? Vraag dan uw exclusieve inschrijvingscode aan één van de bestuursleden of via het algemeen mailadres.