Nieuws Kempen Tweede versterking in minder dan 1 jaar voor ICT-dienstverlener Netflow

Tweede versterking in minder dan 1 jaar voor ICT-dienstverlener Netflow

Wim Jacobs van Netflow.

Tweede versterking in minder dan 1 jaar voor ICT-dienstverlener Netflow

Netflow versterkt zijn positie op de ICT-markt door een nieuw partnership met ITxx uit Antwerpen. Sinds eind vorig jaar vaarde Accel – met kantoren in Herentals en Edegem – al mee onder de Netflow-vlag. “Met dit nieuwe partnership staat Netflow weer een stuk sterker in het aanbod van managed services voor de kmo”, vertelt Netflow-ceo Wim Jacobs. “ITxx was al geruime tijd op zoek naar een solide oplossing om de fakkel van oprichter Philippe Van Cauwenbergh over te nemen. De eerste prioriteit voor Philippe was om de toekomst van het bedrijf te verzekeren, zowel voor de klanten als voor de collega’s.”

 

 

Alle ITxx-medewerkers treden in dienst van Netflow, waardoor de klanten verder worden geholpen door hun vertrouwde gezichten die hun dossier en hun systemen door en door kennen. “Dit partnership is een positieve evolutie voor de ITxx-klanten”, zegt Wim Jacobs. “Zij behouden aan de ene kant de ervaring van ITxx met hun omgeving en hun manier van werken. Aan de andere kant krijgen ze ook toegang tot een zeer uitgebreid team van ICT-experten. Door de grotere structuur zijn we immers in staat om heel specialistische kennis aan te bieden.”

Na deze transactie zal Netflow een 100-tal medewerkers tellen, die een ruime kennis rond IT, networking en cybersecurity bundelen en ter beschikking stellen aan meer dan 1.700 kmo-klanten. Netflow heeft sinds zijn start in 2006 jaar na jaar een mooie groei kunnen optekenen door in te zetten op kwaliteit, klantentevredenheid en dienstverlening met datacenter infrastructuur in eigen beheer. Een van de troeven is een competente interne service desk voor de klanten met 24/7 beschikbaarheid.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer