Nieuws Kempen Uitverkochte Coppa Classic 2021 een week verschoven

Uitverkochte Coppa Classic 2021 een week verschoven

Uitverkochte Coppa Classic 2021 een week verschoven

Kiwanis Herentals heeft beslist om Coppa Classic LTD 1 week later dan voorzien, op 11 en 12 juni, door te laten gaan. De organisator verwacht na overleg met de stadsbesturen van Westerlo en Herentals groen licht te krijgen. Door het event een week te verschuiven, kunnen deelnemers wel genieten van een ontbijt en lunch voor en tijdens de rit.

De Coppa Classic Ltd Tour is een evenement van Kiwanis Herentals, en bestaat uit twee tourritten van zo’n 90 km. De route is uitgezet volgens het systeem bolleke-pijl en leidt de deelnemers langs de mooiste plekjes van de Kempen. Met de opbrengst steunt de serviceclub sociale projecten uit de regio. De tourrit vertrekt vanaf het domein van tuindesign Ludo Dierckx in Westerlo.

“Met de pas aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen heeft het bestuur beslist om Coppa Classic LTD met 1 week uit te stellen. Zo zijn we wel in de mogelijkheid een tourrit te organiseren inclusief het beloofde ontbijt en lunch”, zegt Sven Wellens van Kiwanis Herentals. “Wij verwachten groen licht voor het event op 11 en 12 juni 2021 na overleg met de stadsbesturen Herentals en Westerlo.”

De organisatie verwacht een volledige bezetting van 160 wagens voor de tourrit van zaterdag. Na afloop is er een receptie voor de deelnemers aan de Coppa Classic. “We zijn dus uitverkocht”, klinkt het trots. “Op vrijdag mogen we 50 wagens verwachten van Heylen Group voor hun exclusieve Private Tour.”

De organisatie moet wel een heel strikt protocol volgen door de covid-maatregelen. Hierdoor is het voor bezoekers niet mogelijk om op het terrein te komen kijken.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer