Nieuws Kempen Umicore bouwt nieuwe fabriek in China

Umicore bouwt nieuwe fabriek in China

Umicore bouwt nieuwe fabriek in China

umicore omMaterialentechnologiegroep Umicore, met een vestiging in Olen, heeft van de Chinese autoriteiten groen licht gekregen om een nieuwe fabriek voor de productie van zinkpoeder te bouwen in Gangsha. Dat is de hoofdstad van de provincie Hunan. Dat nieuws raakte bekend in de marge van de ontmoeting van premier Elio Di Rupo met zijn Chinese ambtsgenoot Li Keqiang.

Umicore is al jaren actief in China. Maar de fabriek voor de productie van zinkpoeder kreeg nieuwe regels opgelegd voor de uitstoot van schadelijke stoffen. De bestaande fabriek stootte te veel lood uit. Umicore heeft nu van de autoriteiten de toelating gekregen om een nieuwe fabriek te bouwen, moderner en milieuvriendelijker. Dat heeft premier Di Rupo bekendgemaakt na zijn ontmoeting met Li Keqiang.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer