Nieuws Kempen Unizo organiseert online event met Geert Noels

Unizo organiseert online event met Geert Noels

Unizo organiseert online event met Geert Noels

PROVINCIE ANTWERPEN – Op 20 november geeft Unizo Provincie Antwerpen de ondernemers een stevige duw in de rug met de Dag van de Ondernemer. In de provincie Antwerpen wil de organisatie alvast een stevige proloog bieden. Op 19 november geeft Geert Noels het startschot van de koers.

Het afgelopen jaar was voor de meeste ondernemers de zwaarste koers van hun leven. Maar één ding hebben ze de voorbije maanden wel bewezen: dat ze flandriens zijn. Daarom is Geert Noels uitgenodigd om op 19 november de digitale proloog te rijden. In zijn nieuwste boek Gigantisme  toont hij in 10 stappen hoe giganten getemd kunnen worden, en hoe ondernemers in een tijd van “nepkapitalisme” in het zadel blijven.

Een gezonde toekomst voor onze economie zal kleiner, trager én gelukkiger zijn. Inschrijven voor dit online event kan via deze link.
De proloog start om 20u. Je ontvangt de deelnamelink op voorhand, na inschrijving.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Meest gelezen in andere regio('s)

Meest gelezen in deze regio

Balen, Geel
Balen

6 faillissementen in Kempen

De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft tijdens de zitting van 1 december het faillissement geopend van 6 ondernemingen: Lees meer

Nijlen
Nijlen

Faillissement in Nijlen

In de voorbije week hebben de verschillende afdelingen van de ondernemingsrechtbank Antwerpen alles samen 19 faillissementen uitgesproken. De uitspraken van… Lees meer