Nieuws Kempen UNIZO Provincie Antwerpen, Radio2 en de stad Turnhout winkelhieren samen op dinsdag

UNIZO Provincie Antwerpen, Radio2 en de stad Turnhout winkelhieren samen op dinsdag

UNIZO Provincie Antwerpen, Radio2 en de stad Turnhout winkelhieren samen op dinsdag

TURNHOUT – Deze week schenken UNIZO en Radio2 elke dag in één Vlaamse provincie aandacht aan het nieuwe winkelen. Op dinsdag 26 mei strijkt het middagprogramma van Radio2 neer in Turnhout om samen met ondernemers te kijken hoe zij met hun zaak vandaag het verschil kunnen maken en de klanten toch een leuk moment bezorgen. In het Radio2-programma ‘De Madammen’ wordt bovendien heel de week met ondernemers gebeld.

“Winkelhieren is nog nooit zo belangrijk geweest voor het levendig houden van onze kernen. Het motto blijft: Wat je hier uitgeeft, krijg je terug”, stelt UNIZO in een mededeling. “De lokale handelaars en horeca-uitbaters zorgen ook voor lokale werkgelegenheid en sponsoren daarbovenop vaak het lokale verenigingsleven.”

Het programma ‘De Inspecteur’ op Radio2 sluit de week af met een overkoepelende aflevering over lokaal winkelen en de inspanningen die ondernemers leveren om dit mogelijk te maken.

“Als centrumstad is Turnhout een mooi voorbeeld van hoe een lokaal bestuur ondernemers kan ondersteunen in de heropstart. Dat kan door te zorgen voor een veilige & goed georganiseerde winkelomgeving”, luidt het nog. “Daarnaast geeft de stad zuurstof aan de lokale economie door het ontwikkelen van een aantal steunmaatregelen. Om een goede relance mogelijk te maken, is bovendien een taskforce opgericht in nauwe samenwerking met UNIZO Provincie Antwerpen en andere belangenorganisaties.”

www.winkelhier.be

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.