Nieuws Kempen Utopolis organiseert opnieuw openluchtfilms in Lichtaart deze zomer

Utopolis organiseert opnieuw openluchtfilms in Lichtaart deze zomer

Utopolis organiseert opnieuw openluchtfilms in Lichtaart deze zomer

utopolisUtopolis organiseert deze zomer voor het tweede jaar op rij openluchtfilms op de parking van Bobbejaanland in Lichtaart. Nieuw is dit jaar de ‘drive-through’ ingang waar je meteen je popcorn en drankje kunt inladen.

“De Drive-In Movies zijn een blijvend succes”, zegt Tanja Piessens, woordvoerder van Utopolis België. “Vorig jaar gingen we in op de vraag van het publiek om naast Mechelen een tweede locatie te openen. In samenwerking met Bobbejaanland konden we dit waarmaken. Dit jaar gaan we weer een stapje verder. Zo is het strand klaar voor een toenemend aantal bezoekers en zal de zomerse festivalsfeer nog nadrukkelijker aanwezig zijn.”

Blockbusters
In Amerika gaat het blockbusterseizoen steeds van start in het begin van de zomer. Op traditionele wijze worden de nieuwste films er in openlucht bewonderd vanuit de auto. Geïnspireerd door deze typisch Amerikaanse manier van film kijken, organiseerde Utopolis in 1996 voor het eerst de Drive-In Movies. Deze zomer staan alvast ‘Jurassic World’, ‘Ted 2’, ‘Magic Mike XXL’ en ‘Ant-Man’ geprogrammeerd.

Zowel in Mechelen als in Lichtaart wordt dit jaar een zogenaamde drive-through geïnstalleerd. “Dat is een poort waar je doorrijdt met de auto en je meteen je popcorn en drankje kan bestellen en meenemen. Net als een drive-through bij foodketens eigenlijk. Zo hoef je dus zelfs je auto niet meer uit, als je hier geen zin in hebt”, verduidelijkt Piessens. De openluchtfilms lopen van 26 juni t.e.m. 29 augustus, telkens van donderdag tot en met zondag. De film start bij zonsondergang.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer