Nieuws Kempen Vaccineer je met liefde, dankzij deze Kempische ondernemer

Vaccineer je met liefde, dankzij deze Kempische ondernemer

Vaccineer je met liefde, dankzij deze Kempische ondernemer

Ook voor Marijn Venmans, organisator van onder meer Sunrise Festival, betekende corona een dikke en lange streep door de kalender én rekening. Los van het feit datzijn business volledig en voor lange tijd tot stilstand kwam, ontstond er bij hem een gevoel van persoonlijke leegte. Toen het niet meer kon, besefte hij des te meer wat de drijfveer was in zijn professionele bezigheden: mensen samenbrengen en verbinden. Daarom besloot Venmans zijn eigen ‘vaccin’ op de markt te brengen: Vaccin d’Amour, een meer dan symbolische manier om elkaar lief te hebben en samen te genieten van de mooie dingen in het leven.

In tijden van crisis kun je twee dingen doen: bij de pakken neerzitten of er het beste van maken. Dat laatste is wat festivalorganisator Marijn Venmans deed. Hij lanceert vandaag zijn Vaccin d’Amour.

Uiting van (zelf)liefde

Vaccin d’Amour is een natuurlijk, premium elixer – met de sterkte van een likeur – dat je drankje de upgrade geeft. En daar blijft het volgens Velmans niet bij. “De magische werking van het elixer zorgt namelijk voor een nóg intensere beleving en een gevoel van oprechte verbinding. Dit is volgens mij hoe leven in het ‘nu’ is bedoeld.”

Een beleving in een sensueel flesje, dat is wat het exclusieve Vaccin d’Amour zijn gebruikers in een notendop belooft. “Een uiting van zelfliefde op de vrijdagavond na een hectische werkweek of een feestelijk toastmoment op een jarenlange vriendschap of een jubileum met je geliefde; al met een paar druppels verandert het unieke elixer dat ene speciale moment binnen no-time in een onvergetelijke gelegenheid.”

Zinnenprikkelend

“Bij Vaccin d’Amour draait alles om liefde”, vervolgt Venmans. “Voor jezelf en voor een ander. Vaccin d’Amour zit in een omhulsel dat niet onderdoet voor een prachtig parfumflesje en is het toppunt van iemand laten weten dat hij of zij belangrijk voor je is. En ja, dat kan dus ook jezelf zijn.”

Vaccin d’Amour is een bijzondere combinatie van maceraten en destillaten en bestaat voor de volle honderd procent uit 10 natuurlijke ingrediënten. Van exotische fruitsoorten tot lokale specerijen, ze hebben elk een positief en krachtig effect, maar staan vooral bekend om hun zinnenprikkelende werking. Zo staat de kers voor sensualiteit, zorgt het voor een fruitig accent en een volle rode kleur en geldt het Aziatische gingseng al eeuwenlang als een afrodisiacum. Salie brengt een spannend bittertje, pompelmoes zorgt voor een mooie balans en de maretak works its magic.

Het elixer kan worden toegevoegd aan een glas champagne, gin-tonic, maar ook aan non- alcoholische dranken. Samen met professionele smaakdesigners creëerde Vaccin d’Amour verschillende unieke cocktails en drankjes om te klinken op het leven, de liefde en elkaar.

Vaccin d’Amour is vooralsnog exclusief online te bestellen via de website. Een flesje kost € 49,50 en komt in een prestigieuze geschenkverpakking. Vaccin d’Amour is binnenkort ook verkrijgbaar bij verschillende restaurants en bars in de vorm van op maat gemaakte cocktails
en mocktails. “Je kunt natuurlijk ook zelf je eigen unieke cocktails samenstellen voor de komende feestdagen. En voor wie dat te avontuurlijk vindt, staan op de website vijf premium cocktailrecepten”, besluit Venmans.

www.vaccindamour.com

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.