Nieuws Kempen Van Gansewinkel Groep bouwt in Turnhout

Van Gansewinkel Groep bouwt in Turnhout

Van Gansewinkel Groep bouwt in Turnhout

vangansewinkel bouwtVan Gansewinkel Groep bouwt een nieuwe vestiging in Turnhout. In de nieuwe vestiging van 2,5 hectare aan de Veedijk worden de kanteldiensten (rolcontainers), de afzetdiensten en de op- en overslag van restafval, hout, papier, karton en kunststof ondergebracht. „We bouwen in Turnhout omdat Turnhout centraal ligt in ons werkgebied hier in de regio. Van hieruit is er een goede verbinding met de E34 en de E313, waardoor we Van Gansewinkel kunnen verankeren in de Kempen,” aldus regiodirecteur Raf Lambrix.

De werken zijn momenteel van start gegaan en de timing voor opening is in de eerste helft van volgend jaar.

Van Gansewinkel is een Europese groep met Nederlandse roots en sinds 1964 actief als afvaldienstverlener en als leverancier van grondstoffen- en energie. Met haar credo “afval bestaat niet” nodigt de organisatie andere bedrijven en overheden in Europa uit om samen te werken aan een duurzame wereld voor toekomstige generaties. Van het ingezamelde afval maakt Van Gansewinkel Groep grondstoffen voor nieuwe producten: 82% van het afval wordt hergebruikt als grondstof of levert bij verbranding energie op. De groep is marktleider in de Benelux en heeft een top 10-positie in Europa. In België werken er ruim 1800 mensen.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer