Nieuws Kempen Van Loy haalt als eerste André Hazes opnieuw naar België

Van Loy haalt als eerste André Hazes opnieuw naar België

Van Loy haalt als eerste André Hazes opnieuw naar België

Als alles goed blijft gaan, volgt in ons land op 13 augustus een belangrijke versoepeling: evenementen met meer dan 5.000 mensen zijn dan weer toegelaten. Het Kempische eventbedrijf HQE laat er geen gras over groeien en haalt precies die dag André Hazes Junior naar de Grote Markt van Herentals. “Zo organiseren wij wellicht het allereerste grote concert in onze regio sinds lange tijd.”

“Ik belde het Belgische management en ik zei: ‘ik moet ‘den André’ hebben’. Zo is het gegaan”, zegt Kristof Van Loy van HQE. “Ik wilde een outdoor concert geven, dus ik vroeg hen een beschikbare datum. Aangezien 13 augustus de allereerste dag is van de versoepelingen voor grote events, heb ik deze direct geboekt. Dan mogen we terug met 5.000 mensen op de Herentalse markt staan.”

Naast gewone concerttickets zijn er ook zitjes voor bedrijven en hun gasten. “We hebben hier wat mogelijkheden en pakketten voor uitgewerkt. VIP’s krijgen vooraf een glaasje en kunnen deelnemen aan een walking dinner. En er is een privé-terras voorzien.” De early bird-tickets zijn intussen al uitverkocht. Gewone en VIP-tickets zijn nog wel beschikbaar via de website van André Hazes Outdoor.

Het bedrijf HQE op, wat staat voor High Quality Events, werd pas door Van Loy opgestart. “HQE is speciaal opgericht voor evenementen, want ik heb nog andere eventplannen in de toekomst. Zo hebben we een groot Schlagerconcert op poten staan, en willen in oktober van volgend jaar het grootste Oktoberfest van België organiseren. Hiervoor hebben we ons oog laten vallen op de Ethias Arena in Hasselt, omdat hier 12.000 mensen kunnen zitten.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer