Van Oirschot neemt intrek in nieuw gebouw en zoekt medewerkers

Begin augustus nam Van Oirschot, een gevestigde waarde in de HVAC-branche, haar intrek in een nieuw gebouw in Zavelheide in Herentals. Een gebouw met meer ruimte voor logistiek en administratie maar bovenal een werkplek die inspireert en uitnodigt dankzij een huiselijke inrichting. Ook de ligging in een bosrijke omgeving maakt het fijn vertoeven. Het goede nieuws? Jij kan er aan de slag.

“Iedereen is heel enthousiast”, vertellen Ann Van Oirschot en Sofie Machielsen. “Je voelt dat hier een geweldige sfeer hangt en dat de medewerkers hier graag zijn. Begin augustus verhuisde de logistiek al naar hier en begin september volgden de administratieve medewerkers.”

Zij kunnen rekenen op heel wat nieuwe faciliteiten, zoals een grote refter met een gezellig buitenterras in een bosrijk gebied, nieuwe computerschermen en nieuwe burelen. “Alles is nieuw”, glundert Sofie. “Zelfs verse koffie!”

Bij de inrichting werd rekening gehouden met het nieuwe werken. “Zo maakten de gekende vergaderzalen ruimte voor plekken met zetels zodat er in een ongedwongen sfeer vergaderd kan worden. Die huiselijke sfeer hebben we doorgetrokken in het hele gebouw. Wij zijn een familiebedrijf en dat willen we ook uitspelen naar onze medewerkers toe”, gaat Ann verder.

Gezocht: orderpickers

Dankzij de groei die Van Oirschot doormaakt, is het bedrijf nu ook op zoek naar extra mensen. “Voor de arbeidersfuncties zijn we op zoek naar meerdere orderpickers”, legt Sofie uit. “Hier zijn ook schoolverlaters welkom. Ervaring is geen vereiste, wij willen vooral gemotiveerde mensen met een gezonde interesse in de logistiek. Intern kunnen wij opleidingen geven zodat je de nodige certificaten bemachtigt om met heftrucks te rijden.”

Gezocht: bedienden

Bij de bedienden zoekt het bedrijf versterking voor het customer serviceteam. “Deze nieuwe kracht zal de orders van klanten verwerken en opvolgen. Hier zoeken we iemand die klantgericht is en ook de nodige ervaring heeft”, vertelt Ann. “Idealiter is het iemand die van aanpakken weet. Technische kennis is niet noodzakelijk maar wel een pluspunt.”

Daarnaast zoekt Van Oirschot nog een technische commerciële kracht met kennis van de HVAC-markt. “Dat is essentieel voor deze functie”, klinkt het.

Jobzekerheid

Van Oirschot biedt jobzekerheid, zorgt voor doorgroeimogelijkheden en kijkt naar de kwaliteiten van werknemers en waar hun passie ligt. “Bij ons ben je geen nummer”, besluiten Sofie en Ann.

Een overzicht van alle vacatures vind je op deze website. Geïnteresseerden kunnen hun CV bezorgen via hr-admin@vanoirschot.be.

Van Oirschot uit Herentals is actief op de B2B-markt en levert materiaal voor sanitair, centrale verwarming en ventilatie aan professionelen.