Nieuws Kempen Van Rompaey Travel biedt dit jaar luxe kampeervakantie in eigen land

Van Rompaey Travel biedt dit jaar luxe kampeervakantie in eigen land

Van Rompaey Travel biedt dit jaar luxe kampeervakantie in eigen land

MOL – Dat ook de toeristische sector zware klappen heeft gekregen, is geweten. Griet Van Rompaey, zaakvoerder van het Molse reisbureau Van Rompaey Travel, heeft alvast iets gevonden om toch nog een leuk reisaanbod te kunnen bieden. Via haar kan je nu een luxe kampeervakantie in eigen land boeken.

Veel mensen kijken dit jaar naar een vakantie in eigen land en daar weet reisagente Griet Van Rompaey op een originele manier op in te spelen. Via Van Rompaey Travel kan je een kampeervakantie boeken vlak bij de Luxemburgse grens, in een chique motorhome.

Samenwerking

“Het is een project dat ik heb uitgewerkt met Paul Sannen, een bevriende ondernemer, die dergelijke motorhomes verhuurt”, vertelt Griet Van Rompaey. “Het gaat over grote, luxueuze motorhomes, die ook worden gebruikt bij filmsets en bij Formule 1- wedstrijden. Daarvan staan er nu 5 op een aangename camping die we hebben gevonden dicht bij Martelange, aan de grens met Luxemburg. En die verhuren we nu. Eventueel kunnen we dat aanbod nog uitbreiden.”

De motorhomes bieden heel wat luxe, zoals flatscreen tv, wifi, koelkast, diepvries, microgolfoven, bedlinnen en handdoeken, douche, toilet, barbecue, tuinmeubelen…

“Op deze manier kan ik de mensen toch nog iets bieden voor de zomer”, zegt Griet Van Rompaey. “Voor de rest is het de voorbije weken nul komma nul geweest. Sinds 10 maart ben ik bezig met annuleringen, overboekingen, mensen trachten thuis te krijgen net voor de lockdown en dergelijke. Dat wil ik graag doen voor mijn klanten en ik wil zelf ook aan het werk blijven. Maar het zijn full-time dagen waar je uiteindelijk geen inkomen van hebt. Daarom ben ik blij dat ik dit project met de motorhomes heb kunnen aanpakken. Zo blijft er toch een leuke uitdaging om mijn gebruikelijke drive te kunnen behouden.”

Meerwaarde

Van Rompaey hoopt dat er snel meer duidelijkheid komt over het wel of niet toestaan van vliegreizen, zodat haar reisbureau weer kan gaan doen waar het sterk in is.

“Uiteindelijk is er zeker nog een plaats voor een reisbureau zoals het onze, ook in een tijd waarin  mensen veel zelf online boeken”, weet Van Rompaey. “Een all-in hotel boeken in Turkije kan iedereen, daar valt geen eer bij te halen. Maar onze meerwaarde zit erin dat wij meedenken. We luisteren naar wat een klant zoekt in een reis en reiken dan ideeën aan. Ook kunnen wij mensen behoeden voor een foute keuze. Dit jaar zetten we natuurlijk ook in op het verhuur van die motorhomes. Dat begint goed te lopen. Maar voor wie geïnteresseerd is, is er voorlopig nog plaats over.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.