Nieuws Kempen Vanbreda neemt G&G Verzekeringen uit Rijkevorsel over

Vanbreda neemt G&G Verzekeringen uit Rijkevorsel over

Vanbreda neemt G&G Verzekeringen uit Rijkevorsel over

Filip Geerts

Filip Geerts

Vanbreda Risk & Benefits neemt G&G Verzekeringen uit Rijkevorsel en Huysmans Verzekeringen uit Mechelen over. Met deze twee overnames versterkt Vanbreda Risk & Benefits zijn positie als toonaangevende verzekeringsmakelaar en consultant.

“We zijn altijd op zoek naar interessante overnames”, vertelt Pedro Matthynssens, CEO bij Vanbreda Risk & Benefits. “G&G Verzekeringen en Huysmans Verzekeringen zijn regionaal verankerd en hebben allebei hetzelfde profiel. Beide kantoren hebben een sterke reputatie, leggen al jaren mooie groeicijfers voor en worden geleid door een sterk management.”

G&G Verzekeringen en Huysmans Verzekeringen kunnen terugvallen op de technische knowhow van Vanbreda Risk & Benefits. “Bestaande en nieuwe klanten zullen toegang krijgen tot een breder productgamma en concrete noden in verzekeringsdossiers zullen voortaan nog betere oplossingen krijgen”, aldus Matthynssens.

13 medewerkers
G&G Verzekeringen is gevestigd in Rijkevorsel. Het verzekeringskantoor telt een omzet van 1,85 mio euro. G&G Verzekeringen kan bogen op een team van 13 medewerkers en levert verzekeringsoplossingen op maat voor ondernemingen en zelfstandigen. Filip Geerts wordt gedelegeerd bestuurder van Vanbreda Geerts NV.

Vanbreda Risk & Benefits is de grootste Belgische verzekeringsmakelaar en een toonaangevende verzekeringsmakelaar en risicoconsultant in de Benelux. De onderneming levert oplossingen op maat aan meer dan 30.000 cliënten (bedrijven, publieke en sociale instellingen en zelfstandigen). Er werken meer dan 500 personen, die gespecialiseerd zijn in verzekeringen, risicobeheer en employee benefits.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel, Westerlo
Geel

Waarschuwing voor phishing-mails

ABF Kempen uit Westerlo en Geel kreeg de afgelopen dagen al verschillende berichten van klanten die valse e-mails ontvingen. Zaakvoerder… Lees meer

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer