Nieuws Kempen Vandelanotte groeit verder in de Kempen

Vandelanotte groeit verder in de Kempen

Vandelanotte groeit verder in de Kempen

ARENDONK – Eind vorige maand heeft accountancygroep Vandelanotte een samenwerkingsakkoord gesloten met Adrie Accountants in Arendonk. Beide ondernemingen zijn familiaal van aard.

Wim Iemants en Jennyfer Van Thillo, tweede generatie zaakvoerders van Adrie Accountants, realiseren samen met hun twaalf medewerkers een omzet van 1,3 miljoen euro. Het Kempense bedrijf blaast dit jaar 45 kaarsjes uit, net wanneer ook Vandelanotte zijn 75-jarig bestaan viert.

“De samenwerking zorgt ervoor dat we voorop blijven lopen en klaar zijn voor de veranderingen in onze sector”, laten Wim Iemants en Jennyfer Van Thillo weten in een persbericht.

Schaalvoordelen

Volgens Nikolas Vandelanotte, CEO en derde generatie binnen het gelijknamige kantoor, zorgt de samenwerkingsformule ervoor dat kleinere kantoren mee kunnen profiteren van hun schaalvoordelen. “Adrie Accountants zullen nu beroep kunnen doen op ons dienstenaanbod en krijgen binnenkort ook toegang tot het myVandelanotte-platform”, aldus de CEO.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.