Nieuws Kempen Vandersmissen verloot trouwfeest van 4.000 euro om 40 jaar te vieren

Vandersmissen verloot trouwfeest van 4.000 euro om 40 jaar te vieren

Vandersmissen verloot trouwfeest van 4.000 euro om 40 jaar te vieren

Vandersmissen Feestservice uit Hoogstraten bestaat 40 jaar en dat zullen we geweten hebben. Ter gelegenheid van het jubileum organiseert het bedrijf een wedstrijd met als hoofdprijs een gratis trouwfeest ter waarde van 4.000 euro. “Daarmee kan je toch al een 100-tal mensen uitnodigen”, lacht Tinne Vandersmissen.

Marc Vandersmissen en zijn echtgenote Hilde Verheyen gingen in 1978 in de garage van Marc zijn ouders van start met Vandersmissen Feestservice. 12 jaar geleden stapten dochters Tinne en Liesbeth mee in het bedrijf. Anno 2018 telt de familiezaak 25 vaste medewerkers en doet het ter gelegenheid van events een beroep op tientallen extra’s.

Werchter en Genk
Zo is de onderneming al jarenlang de vaste cateraar op Rock Werchter, zowel voor de vips als de crew. “Bij zo’n gelegenheid zijn we per dag makkelijk met een 200-tal mensen in de weer”, vertelt Tinne Vandersmissen. “Elk weekend zijn we wel met een 80 tot 100 mensen aan de slag. We doen daarvoor een beroep op een eigen pool van jobstudenten die we zelf opleiden.”

Zo verzorgt Vandersmissen de catering in de business seats van KRC Genk, goed voor 1.000 tot 1.200 couverts per wedstrijd. Maar ook kleinere feestjes en recepties behoren tot de activiteiten.

“Trouwfeesten doen we een 40-tal per jaar, in ons eigen Hof ter Smisse en elders in Vlaanderen, en dat aantal zit weer in de lift”, aldus nog Tinne Vandersmissen. “Zo’n feest krijgt tegenwoordig een heel verschillende invulling. Het koppel gaat meestal op zoek naar een bijzondere locatie en wij bouwen daar dan een cateringformule rond.”

Precies rond dat huwelijksgebeuren draait de wedstrijd ter gelegenheid van het 40-jarige bestaan. Wie een trouwfeest ter waarde van 4.000 euro wil winnen, moet een formulier van de website downloaden, de wedstrijdvraag invullen en zo dicht mogelijk bij het antwoord van de schiftingsvraag zitten. Vervolgens dient het formulier gedeponeerd in de verzegelde box bij het bedrijf aan de Gelmelstraat in Hoogstraten. Op 30 december wordt de winnaar bekendgemaakt. Die moet dan wel trouwen voor 1 januari 2020.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer