Nieuws Kempen Vanhout.pro bouwt nieuwe sporthal in Noorderwijk

Vanhout.pro bouwt nieuwe sporthal in Noorderwijk

Foto: Hans Otten

Vanhout.pro bouwt nieuwe sporthal in Noorderwijk

Noorderwijk en Morkhoven staan een stap dichter bij een nieuwe sporthal. Op 30 april 2021 heeft aannemer Vanhout.pro een offerte ingediend voor de sporthal, samen met een voorstel tot erfpacht voor een aantal percelen aan de huidige sporthal van Noorderwijk. De Kempische aannemer is geselecteerd uit twee kandidaturen.

 

 

Er is al jarenlang vraag naar een nieuwe sporthal in Noorderwijk en Morkhoven. Het AGB Sport en Recreatie Herentals heeft daarom een overheidsopdracht geplaatst voor het ontwerp, de bouw en het onderhoud van de sporthal. De opdracht wordt aanbesteed via een mededingingsprocedure met bekendmaking. Op 10 november 2020 selecteerde de raad van bestuur van het AGB Sport en Recreatie aannemer Vanhout.pro uit twee kandidaturen.

In de offerte is een prijs aangeboden voor de verschillende onderdelen van de opdracht. Deze prijzen zijn echter niet definitief, omdat er nog mogelijkheid is om te onderhandelen. De eerstvolgende stap in de procedure is de evaluatie van de offerte. Nadat de offerte en de erfpacht regelmatig verklaard zijn, wordt de offerte verder uitgewerkt, en starten de onderhandelingen over een aantal modaliteiten.

Dit hele proces zal enkele maanden in beslag nemen. Daarna kan de opdracht gegund worden. Na de sluiting van de opdracht heeft de opdrachtnemer 12 maanden tijd om een omgevingsvergunningsaanvraag in te dienen. De uitvoeringstermijn van de opdracht bedraagt 22 kalendermaanden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Beerse
Beerse

DCA Technics breidt uit

DCA uit Beerse breidt haar afdeling DCA Technics uit met een subafdeling elektriciteitswerken. Hiermee ontwikkelt het bouwbedrijf deze gespecialiseerde afdeling… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.