Nieuws Kempen VanRoey.be beschermt RVA, RSZ en Kind en Gezin tegen cyberaanvallen

VanRoey.be beschermt RVA, RSZ en Kind en Gezin tegen cyberaanvallen

VanRoey.be beschermt RVA, RSZ en Kind en Gezin tegen cyberaanvallen

General manager Pat Van Roey.

General manager Pat Van Roey.

VanRoey.be mag de komende vier jaar een catalogus van securityoplossingen leveren aan Smals. Smals begeleidt e-governmentprojecten en zorgt voor de gebundelde aankoop van ICT-diensten voor overheidsinstellingen in de sociale zekerheid en gezondheidszorg. VanRoey.be wordt zo leverancier van onder andere de RVA, RSZ, RIZIV, Kind en Gezin en diverse sociale fondsen en OCMW’s.

Schaalvoordelen
Smals creëert via deze raamovereenkomst schaalvoordeel bij overheidsdiensten die de meest adequate securityoplossingen willen implementeren. Op basis van een overheidsopdracht ging de keuze naar producten van onder meer Fortinet, aangeboden door Van Roey. Fortinet is een wereldwijde leverancier van netwerk securityoplossingen en is marktleider in Unified Threat Management (UTM). Fortinet biedt een brede en performante bescherming tegen de meest recente en dynamische cyberaanvallen én vereenvoudigt de IT-infrastructuur.

Pat Van Roey, general manager VanRoey.be: “VanRoey.be is Fortinet-partner van het eerste uur. Het team van Fortinet Certified Network Security Professionals van VanRoey.be introduceerde het jongste decennium heel wat Fortinet-oplossingen in België. Zo realiseerden we samen prachtige projecten bij o.a. De Lijn, Immoweb, Fluxys, Van Lanschot Bankiers, Bobbejaanland en AZ Turnhout. Dit contract is een erkenning van de cybersecurity & Fortinet knowhow die Vanroey.be het voorbije decennium opbouwde. Wij versterken hiermee onze positie als strategische security & ICT-partner van Belgische ondernemingen, overheden, scholen en zorginstellingen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer