Nieuws Kempen Vanroey.be krijgt belangrijke erkenning van Microsoft

Vanroey.be krijgt belangrijke erkenning van Microsoft

Vanroey.be krijgt belangrijke erkenning van Microsoft

Pat Van Roey (tweede van rechts) en Michael Beal (uiterst rechts).

Pat Van Roey (tweede van rechts) en Michael Beal (uiterst rechts).

IT-bedrijf VanRoey.be uit Turnhout is uitgeroepen tot Belgische ‘SMB Partner of the Year 2015’ op de Microsoft World Partner Conference in Orlando. General manager Pat Van Roey ontving de award uit handen van Michael Beal, general manager Microsoft Belux.

Pat Van Roey: “VanRoey.be heeft het afgelopen jaar heel sterk geïnvesteerd in innovatie en oplossingen voor haar klanten, gebaseerd op Microsoft-technologie. Wij ademen Office 365, wij hebben een ijzersterk SharePoint aanbod, we zijn pioniers in het aanbieden van het Microsoft Azure-platform en we overtuigen steeds meer klanten voor NAV in the cloud. Onze focus en expertise overtuigen steeds meer klanten over heel België. Zij tekenen voor onze groei. Ik ben bijzonder fier op mijn team en dankbaar aan Microsoft voor deze erkenning.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer