Nieuws Kempen VanRoey.be neemt 2 Veeam Awards mee naar huis

VanRoey.be neemt 2 Veeam Awards mee naar huis

VanRoey.be neemt 2 Veeam Awards mee naar huis

VanRoey.be ICT-bedrijf VanRoey.be, met hoofdzetel in Turnhout, is gisteravond opnieuw in de prijzen gevallen. Veeam, specialist in backup en datarecovery, erkent VanRoey.be voor het tweede jaar op rij als SMB Partner of the Year, de Belgische partner die het meest bijgedragen heeft tot de kwaliteit, het succes en de innovatie van Veeam gedurende het afgelopen jaar. Tegelijk mocht VanRoey.be dit jaar ook de Customer Choice Award mee naar huis nemen. Van de 100 Belgische partners van Veeam waren het vooral de klanten van VanRoey.be die de moeite deden om te stemmen en zo hun tevredenheid over VanRoey.be als hun ICT-partner en leverancier van Veeam Software te uiten. Deze erkenning geeft het team van VanRoey.be weer een duwtje in de rug.

Operationeel blijven
Weer een bijzondere opsteker voor het team van VanRoey.be. Eric Primus, sales director: “Strategische partnerships kunnen je marktpositie en data veilig stellen. Samen met Veeam bieden wij onze klanten oplossingen voor de bescherming van hun datacenter, of dit nu on premise, in de cloud of hybride (een combinatie van beide) is. Door data altijd beschikbaar te houden, dataverlies te voorkomen en data zeer snel te herstellen bij incidenten, zorgen we er voor dat bedrijven en organisaties continu operationeel blijven. Ook zo ondersteunt ICT de strategie van onze klanten.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer