Nieuws Kempen VanRoey.be neemt Aksioma over en opent vestiging in Mechelen

VanRoey.be neemt Aksioma over en opent vestiging in Mechelen

VanRoey.be neemt Aksioma over en opent vestiging in Mechelen

2015 Pat Van RoeyIT-bedrijf VanRoey.be, met nu al vestigingen in Turnhout en Geel, opent een derde vestiging in de gebouwen van BULO in Mechelen. Tegelijk kondigt het de overname aan van de businessactiviteiten van Aksioma bvba uit Sint-Katelijne-Waver. VanRoey.be zet hiermee zijn opmars als strategische ICT-partner en –dienstverlener verder. Met de overname en de opening van de nieuwe vestiging verstevigt de onderneming zijn positie in de regio Antwerpen-Mechelen-Brussel.

Strategisch
Pat Van Roey, stichter en general manager VanRoey.be: “De jongste jaren maakte VanRoey.be een mooi groeitraject door. Dankzij onze continue investeringen in de expertise van onze mensen en in partnerships met innoverende topmerken overtuigen we vandaag steeds meer klanten in Vlaanderen én Wallonië. De overname van Aksioma geeft ons de slagkracht die we nodig hebben om nog verder te groeien. Ze is strategisch omdat het ons team én klantenbestand uitbreidt in een belangrijke regio. De evidente volgende stap was dan ook het openen van een derde filiaal in de regio Mechelen. Vanuit onze kantoren in de gebouwen van BULO zullen we onze bestaande en nieuwe klanten optimaal bedienen.”

Aksioma maakte – net als VanRoey.be – deel uit van de QCom Groep. Voor de klanten van Aksioma zal er dus weinig veranderen, beide bedrijven werken op een erg gelijkaardige manier. Bij het versterkte VanRoey.be kunnen ze blijven genieten van professionele ICT-oplossingen en –diensten op het vlak van security, cloud, mobile en applications. Vanaf 29 oktober zijn de klanten van VanRoey.be én Aksioma welkom op deze locatie.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer