Nieuws VanRoey.be slaat handen in elkaar met Gentse Sensolus

VanRoey.be slaat handen in elkaar met Gentse Sensolus

VanRoey.be slaat handen in elkaar met Gentse Sensolus

IT-dienstverlener VanRoey.be, dat bedrijven bijstaat in de digitalisatie en automatisatie van hun processen, kondigt een partnerschap aan met specialist in traceer- en IoT-technologie Sensolus uit Gent. Met de systeemkennis van VanRoey.be en de productkennis van Sensolus enerzijds, en een complementair diensten- en productportfolio anderzijds, vinden ze elkaar perfect. VanRoey.be heeft naast het hoofdkantoor in Turnhout ook kantoren in Mechelen en Geel.

Reeds jaren gidst VanRoey.be bedrijven door de digitalisatie en automatisatie van hun bedrijfsprocessen en bedient het vanuit zijn hoofdkantoor in de Kempen klanten over de hele Benelux. Hun uitgebreid product- en dienstenportfolio gaat van oplossingen voor onder meer hybrid/cloud-infrastructuur, beveiliging, opslag, bedrijfstoepassingen zoals Office365 en Sharepoint, tot managed services.

“Sensolus heeft nood aan partners die de zakelijke processen kennen en onze traceer- en IoT-oplossingen kunnen integreren en visualiseren in de bestaande systemen van de klant. Gezien VanRoey.be al twintig jaar complexe ERP-omgevingen bij hun klanten ontwerpt en ijzersterk is in onder andere netwerkoplossingen, konden we ons geen betere partner voorstellen. We versterken elkaar door naar de markt te gaan met een unieke end-to-end asset management-oplossing die volledig geïntegreerd kan worden in bestaande complexe processen. Terwijl VanRoey.be de know-how heeft van deze processen en systemen, heeft Sensolus alle nodige productkennis”, vertelt Filip Van Lancker, Head of Partnerships bij Sensolus.

“Operationele processen optimaliseren is één van dé drijfveren van VanRoey.be”, vertelt Karin Versmissen, Sales & Marketing Director bij VanRoey.be. “Data uit het Sensolus-platform kunnen wij dankzij een API integreren in bestaande Microsoft 365 en/of Dynamics 365 omgevingen. Dit opent vele deuren naar extra inzichten en automatisering. We kunnen interactieve dashboards bouwen of bij een trackerupdate geautomatiseerde flows laten starten. Zo wordt bijvoorbeeld een productfiche in het ERP-systeem aangepast, een medewerker of klant ingelicht, een stock of beschikbaarheidsstatus aangepast … zonder dat iemand daarvoor iets hoeft te doen.”

Het partnerschap zal zich in de eerste plaats focussen op de industrie- en bouwsectoren, waar de toepassingen van Sensolus perfect inzetbaar zijn.

Voor VanRoey.be betekent dit partnerschap bovendien een complementaire aanvulling op hun bestaande expertise. Het ICT-bedrijf heeft heel wat knowhow over netwerken, beveiliging en ERP-systemen, terwijl Sensolus bijzonder veel ervaring en kennis van zaken heeft op het vlak van connected asset management en digital supply chain.

Voortaan bieden Sensolus en VanRoey.be ook een onestopshop voor het totaalbeheer van hun assets.

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.