Nieuws Kempen Vastgoedservice ziet naamsbekendheid exponentieel groeien

Vastgoedservice ziet naamsbekendheid exponentieel groeien

Vastgoedservice ziet naamsbekendheid exponentieel groeien

veldritteamPrecies een jaar geleden deed Vastgoedservice, met hoofdkantoor in Mol, zijn intrede in het wielerpeloton met de sponsoring van een (veldrit)team. Sindsdien nam de naamsbekendheid exponentieel toe. “Wat we wilden bereiken, hadden we het cijfer 100 gegeven”, legt Geert Vanhoof van Vastgoedservice uit. “Momenteel zitten we aan 500, dus vijf keer meer dan we hadden vooropgesteld.”

Precies die naamsbekendheid verhogen was het belangrijkste objectief voor het makelaarskantoor. “Omdat we steeds meer kantoren openden, moesten we daar onze communicatie aan aanpassen”, aldus Vanhoof. “Dat betekende dus ofwel verschillende regionale tv’s en we zaten ook aan tafel met VTM. Uiteindelijk kozen we voor de sponsoring van een nieuw wielerteam. Gespecialiseerde bureaus hebben recent onze naamsbekendheid gemeten en die ligt dus een heel stuk hoger dan we hadden verhoopt. Het spreekt voor zich dat ik hier heel tevreden over ben.”

‘Rob wordt kampioen’
De prestaties van Kempenaars Wout Van Aert – nu al zeker van eindwinst in de Bpost Bank Trofee – Joeri Adams, Rob Peeters en co vertaalden zich dus in een klinkende winst. Vastgoedservice engageerde zich voor het wielerteam tot en met 2018. “Co-sponsor Golden Palace heeft een contract tot 2016 maar er lopen nu gesprekken om dat eventueel te verlengen”, aldus Geert Vanhoof.

Wie volgend weekend in Erpe-Mere Belgisch kampioen wordt, willen we tot slot nog weten van de grote baas. “Rob Peeters”, antwoordt die verrassend. “Het parcours is helemaal iets voor hem, al weet je natuurlijk nooit hoe de koers zal verlopen.”

Vastgoedservice is momenteel vooral actief in Limburg en de Antwerpse Kempen, maar het bouwt zijn kantorennetwerk stelselmatig verder uit. Gent is zopas opgestart en ook Brugge zit in de pijplijn, wat straks het aantal kantoren op twaalf brengt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer