Nieuws Kempen VDV Beton neemt Den Boer Beton over

VDV Beton neemt Den Boer Beton over

VDV Beton neemt Den Boer Beton over

HOOGSTRATEN – VDV Beton, bekend van het merk Anders Beton, neemt de betonproductie van Den Boer Beton over. Het bekende agromerk komt in Belgische handen, maar blijft bestaan nu de productiesite in Nieuw-Lekkerland de deuren moet sluiten op 31 december.

Den Boer Beton bestaat sinds 1883 en is vooral gespecialiseerd in emissiearme stalvloeren, veeroosterplaten, erfverharding en andere betonproducten voor de agrarische markt. Sinds 2016 is het merk in handen van Vrijenban. De huidige productielocatie in Nieuw-Lekkerland is niet meer beschikbaar na 31 december 2019.

Door de overname door VDV Beton kan het merk Den Boer Beton verder ontwikkelen. Ondermeer de Groene Vlag-productlijn kan op deze manier voortgezet worden. Den Boer Beton zal onafhankelijk blijven opereren in de markt.

De Den Boer Beton agroproducten staan hoog aangeschreven in de agromarkt en hebben een duurzaam imago dankzij de emissiearme stalvloeren. “VDV Beton heeft moderne productie-installaties voor trilbeton en is in staat deze commerciële activiteiten voort te zetten”, aldus Dominique van der Velden. “Vrijenban blijft de innovatieve prefab elementen van zelfverdichtend beton voor de stallen onder regie van VDV Beton produceren, zodat wij contact blijven houden”, meldt algemeen directeur Bas Aalbers.

Anders Beton is de commerciële benaming van VDV Beton dat sinds 1964 prefab betonproducten voor de agrarische sector maakt. Het gros van de producten zal voortaan worden verkocht door zowel Anders Beton als Den Boer Beton, maar beide bedrijven behouden ook hun eigen speerpunten zoals respectievelijk de ECO-Vloer en de Groene Vlag-vloer.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer