Nieuws Kempen Verbeeck Plastics bespaart 10% op overheadkosten

Verbeeck Plastics bespaart 10% op overheadkosten

Verbeeck Plastics bespaart 10% op overheadkosten

verbeeck plasticsVerbeeck Plastics uit Olen heeft een nieuwe ERP-oplossing (Enterprise Resource Planning) geïnstalleerd waarmee het een besparing van minstens 10% kan realiseren op de overheadkosten. Tenminste, dat beweert ontwikkelaar TpiCom uit Borgloon die de software implementeerde. Het Olense bedrijf is gespecialiseerd in het spuitgieten van dunwandige plastic verpakking voor de voedingsindustrie.

Amber Van Doninck, quality manager bij Verbeeck: “Wij hebben behoefte aan een ERP-oplossing waarbij alles van A tot Z in één systeem vervat zit. Tevens was het voor ons belangrijk in onze zoektocht naar een ERP-oplossing een partner te vinden die niet enkel een software aanbiedt, maar die ook kan meepraten over de optimalisatie van processen, kwaliteit en voedselveiligheid. Bij onze zoektocht zijn we terechtgekomen bij TpiCom, een innovatieve softwareontwikkelaar. Hun ervaring in de productie van de voedselverpakkingen en het all-in-one systeem waren voor ons de doorslaggevende factor.”

Aanstekelijk enthousiasme
Luc Verleysen, managing partner TpiCom: “Wij zijn blij dat Verbeeck Plastics voor TpiSys® heeft gekozen als ERP-oplossing. Al bij het eerste contact was duidelijk dat dit een familiebedrijf is dat zich aan het opmaken is voor de volgende stap in hun groei. Hun enthousiasme en de manier waarop zij over hun technologische competentie spreken, werkt aanstekelijk.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer