Nieuws Kempen Verheyen (B&R) heeft eerste groot buitenlands contract beet

Verheyen (B&R) heeft eerste groot buitenlands contract beet

Verheyen (B&R) heeft eerste groot buitenlands contract beet

Cambridge-AssessmentVerheyen Betonproducten uit Arendonk, deel uitmakend van B&R Bouwgroep, zet met een prestigieus project voor het eerst voet op buitenlandse bodem. Zopas is gestart met de grootste opdracht tot dusver in universiteitsstad Cambridge (UK).

Verheyen levert alle betonelementen voor een nieuwbouwproject van Cambridge Assessment. De internationale examengroep van 1 van Engelands oudste en bekendste universiteiten verhuist in 2018 naar een nieuw internationaal hoofdkwartier dat The Triangle zal heten. Daar worden alle medewerkers, die nu verspreid zitten over 11 kantoren, onder 1 dak gehuisvest.

Innoverende technieken
Het Arendonkse bedrijf zegt de opdracht te hebben binnengehaald door haar innoverende technieken en professionele manier van werken. “We kunnen voorgespannen linteel elementen, die ondanks hun kleine sectie toch over een grote draagkracht beschikken, produceren in lengtes van meer dan 9 meter. Dat was van doorslaggevend belang voor de opdrachtgever”, zegt het bedrijf. De elementen worden in Arendonk gemaakt en vervolgens per vrachtwagen naar Cambridge getransporteerd.

De kantoorruimten zullen in 2025 tot wel 3.000 medewerkers huisvesten. Er kunnen 1.325 fietsen en 190 wagens worden gestald. Verder komen er horecazones, vergaderruimten en archieven. Een 39m hoge toren zal fungeren als herkenningspunt voor wie Cambridge vanuit het zuiden binnenrijdt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer