Nieuws Kempen Veritas heropent winkels in Turnhout en Rijkevorsel

Veritas heropent winkels in Turnhout en Rijkevorsel

Veritas heropent winkels in Turnhout en Rijkevorsel

TURNHOUT, RIJKEVORSEL – Twee winkels van de modeketen Veritas zijn sinds vorige week gesloten. Tijdelijk, zegt communicatieverantwoordelijke Julie Buytaert. De winkels heropenen woensdag.

De sluiting van de twee Veritasvestigingen is totaal onverwacht. Alleszins voor de trouwe klanten, die zich op sociale media afvragen wat er aan de hand is.

“Wegens omstandigheden gesloten” hangt aan het uitstalraam van de winkels in Turnhout en Rijkevorsel. Opvallend: ook op de website van Veritas zijn beide vestigingen uit de lijst van winkels geschrapt.

Maar Veritas verdwijnt niet. “Er is voor deze winkels een wissel van beheerder gebeurd”, legt Julie Buytaert uit. “Administratief heeft het wat tijd gevraagd om dat in orde te brengen. De winkels zijn vanaf woensdag terug open.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.