Vermeulen-Heylen-Michiels opent tweede kantoor in Mechelen

logo vermeulenAdvocatenkantoor Vermeulen-Heylen-Michiels opent in maart een tweede kantoor in Mechelen. 

„We botsten op fysieke grenzen in ons kantoor in Herselt”, zegt Ludo Vermeulen. „Onze kantoren worden echt te klein. We overwogen al langer om onze armslag wat groter te maken en opteerden uiteindelijk voor Mechelen als locatie voor ons tweede kantoor. Wij zijn gespecialiseerd in een welbepaalde nichemarkt, nl. het sociaal recht. In Mechelen zijn veel kmo’s en bedrijven actief, en is er nog geen dergelijk gespecialiseerd advocatenkantoor. We zijn nu volop bezig om het nieuwe kantoor in te richten.”

In een eerste fase zal het kantoor in Mechelen drie advocaten huisvesten, onder leiding van Meester Vermeulen. „We werven twee extra advocaten aan: iemand voor Mechelen en iemand om ons team in Herselt te versterken.”

Advocatenkantoor Vermeulen-Heylen-Michiels is gespecialiseerd in sociaal recht en richt zich tot kleine en middelgrote ondernemingen, de non-profitsector en overheden. Het team van advocaten en medewerkers verleent o.a. advies en bijstand in de juridische aspecten van personeelsbeheer, arbeidsgeschillen en grensoverschrijdende tewerkstelling.