Nieuws Kempen Verzekeringen Helsen breidt filiaal in Retie flink uit

Verzekeringen Helsen breidt filiaal in Retie flink uit

Verzekeringen Helsen breidt filiaal in Retie flink uit

Bram Palmaerts (links) en Chris De Smet.

Bram Palmaerts (links) en Chris De Smet.

Verzekeringskantoor Helsen heeft het filiaal Retie-Arendonk aan de Sint-Martinusstraat in Retie flink uitgebreid. Het was daartoe genoodzaakt door de groei van het aantal medewerkers. Het nieuwe gedeelte biedt extra bureauruimte en vergaderfaciliteiten.

Verzekeringskantoor Helsen werd 42 jaar geleden opgericht door Jan Helsen. Nog altijd is het een zelfstandig KBC-agentschap, dat tegenwoordig wordt geleid door Chris De Smet en Bram en Marc Palmaerts. Er zijn twee vestigingen: aan de Retieseweg in Kasterlee en de Sint-Martinusstraat in Retie. Omdat er nood was aan meer plaats, werd de voorbije maanden het kantoor Retie-Arendonk uitgebreid met 45 vierkante meter. “We creëerden bijkomende kantoor- en vergaderruimte voor het comfort van onze klanten en medewerkers. Daarnaast hebben we nu meer mogelijkheden om onze klanten apart te ontvangen”, legt Chris De Smet uit.

19 medewerkers
In het filiaal in Retie werken zeven mensen, in Kasterlee zijn er dat twaalf. “Daarmee zijn we bij de grootste verzekeringskantoren in de Kempen”, zegt Chris De Smet. “Onze sector verandert snel en als groot kantoor kunnen we die veranderingen op de voet mee volgen. Onze mensen hebben elk hun specialisatie, expertise en knowhow en dat komt uiteindelijk onze klanten ten goede.” Die klanten zijn zowel particulieren, zelfstandigen, vrije beroepen als KMO’s. Vanuit het verleden is er ook een sterke aanwezigheid in de landbouw.

Om de uitbreiding te vieren verwelkomt Verzekeringskantoor Helsen zondagnamiddag 27 september zijn klanten en alle andere geïnteresseerden voor een rondgang door het vernieuwde kantoor.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel, Westerlo
Geel

Waarschuwing voor phishing-mails

ABF Kempen uit Westerlo en Geel kreeg de afgelopen dagen al verschillende berichten van klanten die valse e-mails ontvingen. Zaakvoerder… Lees meer

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer