Nieuws Kempen Vier faillissementen deze week

Vier faillissementen deze week

Vier faillissementen deze week

Justitia11-300x226De rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft de bvba De Woonstede uit Meerdorp in Meer failliet verklaard. Dat gebeurde nadat de zaakvoerders zelf de boeken hadden neergelegd.  De onderneming tekende voor het maken van zitmeubels, kussens en het  opnieuw stofferen van oude zetels. Er waren nog drie personeelsleden in dienst. Mark Bruurs is de curator.

Aan de Middenstraat in Mol is de bvba VTK & G failliet verklaard op dagvaarding. De onderneming voerde chapewerken uit en plaatste vloer- en wandtegels. Meester Christophe Geukens treedt op als curator.

Wim Van Den Heuvel uit de Desmedtstraat in Minderhout legde de boeken neergelegd. De onderneming verzorgde collietransport en de teelt van aardbeien. De curator in dit dossier is An Notelteirs.

Kari Voeten uit de Maria Verhoevenstraat in Baarle-Hertog sloot zelf de deuren van haar café. Patrick De Ferm treedt op als curator.

Op onze overzichtspagina vind je de volledige lijst van faillissementen die verschenen in het Staatsblad.

(Marc Peeters)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer